heer 02

 

 

Onafhankelijk sociaal juridisch advies ...

Sociaal juridisch advies

De huidige situatie in de apothekersbranche verlangt meer dan ooit dat u beslissingen moeten nemen. Als apotheker dient u niet alleen kennis te hebben van het apothekersvak. Er wordt van u verwacht dat u ook in staat bent correct personeelsbeleid te voeren. Farmaselekt heeft de juiste kennis in huis om u snel en goed te kunnen adviseren.

 

Uiteraard vereist elke opdracht zijn eigen aanpak. Geen standaard verhaal dus, maar dienstverlening op maat! Wij zoeken altijd de beste oplossing en bieden u als apotheker een onafhankelijk advies. Het belang van uw apotheek staat bij ons voorop.


Wij kennen de apothekerswereld en zijn tegelijkertijd goed op de hoogte van de werkwijze van het UWV. Farmaselekt is daarnaast mensgericht. Synergie op de werkvloer ontstaat door een goed samengesteld team. Wij adviseren en ondersteunen u daarom niet alleen vanuit richtlijnen, voorschriften en wetgeving. Wij hebben ook oog voor het menselijke aspect waarbij wij steeds op zoek gaan naar de meest optimale situatie voor alle betrokkenen.

 

U kunt bijvoorbeeld denken aan:

 

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen ? Neem contact met ons op.

contact