dame 02

Een leuke baan met zicht op een arbeidsovereenkomst bij de apotheek !

Wie zoeken wij ?

Farmaselekt zoekt gemotiveerde mensen voor een baan in de apotheek. Wij zoeken zowel apothekersassistenten, interim apothekers als farmaceutisch managers. Je kunt bij ons terecht als kandidaat met veel ervaring, maar ook schoolverlaters hebben de mogelijkheid aan de slag te kunnen via Farmaselekt. Ben jij enthousiast over jouw vak en heb je de juiste opleiding? Vind je het ook belangrijk dat klanten goed geholpen moeten worden? Dan kan de apothekerswereld jou goed gebruiken en komen wij graag met jou in contact.

Detachering of dienstverband bij de apotheek

Als werkzoekende is het in deze tijd al lastig genoeg om werk te vinden. Laat staan in de apothekersbranche. Heb jij wel eens gedacht aan detachering? Detachering is aantrekkelijk voor werkgevers en biedt jou, als kandidaat, wellicht meer voordelen dan je denkt. Zeker als je je laat detacheren door Farmaselekt, want wij bieden gunstige overnamecondities voor onze opdrachtgevers waardoor vaak na een korte detacheringsperiode een dienstverband volgt bij de apotheek.

Goede match

Farmaselekt zoekt niet alleen kandidaten die passen binnen het zoekprofiel van een apotheek wat betreft uren, tijden en opleiding. De wensen van de apotheek zijn voor ons net zo belangrijk als de wensen van jou, als kandidaat. Wij denken dat de beste match ontstaat als zowel kandidaat als apotheek goed op elkaar aansluiten. Fijne collega's bepalen tenslotte voor een groot deel jouw werkplezier. Wij maken dan ook graag tijd vrij om jou te leren kennen. Persoonlijk contact en korte lijnen houden de communicatie prettig en constructief.

Niet tevreden met je huidige baan ?

Zou je graag om wat voor reden willen werken bij een andere apotheek dan begrijpen wij maar al te goed dat solliciteren zeer lastig is in de kleine apothekerswereld. Wat gebeurt er als jouw werkgever erachter komt dat je ergens anders gesolliciteerd hebt ? Wij begeleiden je discreet van werk naar werk. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan gaan we voor jou aan de slag. Pas als de situatie uitgelegd is en er tussen jou en de opdachtgever een bijna 100% match is, wordt je naam en (oud)werkgevers bekend gemaakt. Farmaselekt heeft op deze wijze al veel collega’s aan de ideale baan geholpen.

 

Voordelen op een rijtje

Wij hebben de voordelen van detachering via Farmaselekt voor je op een rijtje gezet.

  • Goede arbeidsvoorwaarden 
  • Mogelijk dienstverband bij de apotheek
  • Geen lange woon-werkafstand
  • Mogelijkheid veel ervaring opdoen bij verschillende apotheken (indien gewenst)
  • Niet gebonden aan een vaste werkgever
  • Detachering is 'het nieuwe werken'; tijdelijke banen passen bij de tijdgeest
  • Uitstekend salaris
  • Eventueel bedrijfsauto
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen
  • Geen verplichtingen en alles bespreekbaar

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

 

Je kunt je ook online aanmelden voor een kennismakingsgesprek: klik dan hier.

contact