heer 02

 

 

Eén partner voor advies en oplossingen als het om personeel gaat...

OVER ONS

Expertise en ervaring

Farmaselekt staat voor expertise en ervaring. Onze jarenlange ervaring, tot en met de dag van vandaag, met het ondersteunen van apotheken maakt ons deskundig met betrekking tot de apothekersbranche en zorgt voor inzicht in de actuele ontwikkelingen. Onze dienstverlening is en blijft daarmee actueel. U hoeft dus geen tijd te steken in het uitleggen van de ins en outs van uw vak. Wij begrijpen uw wereld en geven vanuit die positie invulling aan de vraag naar tijdelijk personeel in uw apotheek en/of u kunt bij ons terecht als het gaat om sociaal-juridische vraagstukken.

Kwaliteit

Onze eigen passie voor de apothekersbranche maakt dat wij gericht zijn op het leveren van kwaliteit. Wij dragen graag bij aan verhoging van werkplezier en verbetering van dienstverlening in de apotheek. Onze gedrevenheid om u daadwerkelijk te 'ontzorgen', uit zich in de manier waarop wij werken. Dat betekent dat u er vanuit mag gaan dat onze kandidaten goed zijn in hun werk. Dat onze experts niet alleen kennis maar ook ervaring hebben. En dat wij duidelijk en transparant onze dienstverlening vormgeven. Wij doen ons uiterste best om u naar tevredenheid te ondersteunen.

Onafhankelijk en slagvaardig

Farmaselekt blinkt uit in slagvaardigheid en flexibiliteit. Wij houden van persoonlijk contact en korte lijnen. Zo kunnen we snel schakelen als dat nodig is en goed aansluiten bij uw behoefte. Hierdoor garanderen wij u niet alleen snelheid, maar ook kwaliteit. Farmaselekt is een onafhankelijke organisatie en heeft geen commercieel belang in verzekeraars of arbodiensten. Wij staan tot uw dienst zolang u dit nodig acht. Wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

contact