heer 02

Een apothekersassistent die zelfstandig werkt en past in mijn team...

Detachering met gunstige overnamecondities

Uitbreiding van het preferentiebeleid en verlaging van de tarieven zetten apothekers financieel onder druk.

De werkdruk blijft echter ongeëvenaard hoog. Personeelsbeleid lijkt tegenwoordig soms op goochelen met werknemers. Personeel ontslaan? Personeel aannemen? Hoe zorg je ervoor dat er rust blijft op de werkvloer

en balans tussen werknemers en werk? Detachering kan voor u de oplossing zijn. Detachering zorgt er namelijk

voor dat u dynamisch kunt inspelen op (toekomstige) ontwikkelingen.

Werkwijze

Farmaselekt detacheert apothekersassistenten, interim apothekers en farmaceutisch managers.

Bij een eerste kennismaking met Farmaselekt gaan wij met u om de tafel zitten om uw personeelswensen goed in kaart te brengen. Heeft uw apotheek behoefte aan een assistent of aan een ondersteunend medewerker? Zoekt u tijdelijke vervanging voor een zieke werknemer of vanwege zwangerschapsverlof? Misschien heeft u (tijdelijk) boventallig personeel en zoekt u daarvoor een oplossing? Door aandacht te besteden aan deze eerste fase zorgen wij ervoor dat u van ons advies op maat krijgt aangeboden.

Goede match resulteert in dienstverband

Bij het creëren van een goede match leggen wij de lat voor onszelf hoog. Wij zijn daarom selectief in het aannemen van mensen in ons bestand. Wij bieden u alleen kandidaten met goede referenties of startende kandidaten met de juiste papieren en aantoonbare vaardigheden. Wij begrijpen namelijk dat het belangrijk is dat een kandidaat kundig is, maar ook dat hij/zij moet passen in uw team. Dat laatste wordt bepaald door een combinatie van persoonlijkheid en professionele en sociale vaardigheden. Om hier zicht op te krijgen, staat bij Farmaselekt persoonlijk contact voorop. Vanwege onze gunstige overnamecondities is het werven van nieuw personeel in uw apotheek nog nooit zo eenvoudig geweest. Het bespaart u veel tijd en geld. En u verlaagt het risico een arbeidsovereenkomst aan te gaan met de verkeerde kandidaat, omdat u gebruik kunt maken van een langere proeftijd. 

Aantrekkelijk voor kandidaten

Farmaselekt richt zich alleen op de apothekersbranche hierdoor zijn wij aantrekkelijker voor kandidaten dan reguliere uitzend- of detacheringsbureaus. Wij bieden hen bovendien dezelfde goede arbeidsvoorwaarden als apothekers. Daarnaast bieden wij zicht op een dienstverband bij de opdrachtgever, zodat wij de betere kandidaten in dienst of in ons bestand hebben.

Detachering biedt werknemers trouwens meer voordelen. Die hebben wij voor hen op een rijtje gezet op de pagina 'Wie zoeken wij?'.

Tijdelijk of vast in dienst?

Farmaselekt biedt u de mogelijkheid om een kandidaat na een overeengekomen periode in dienst te nemen. Dit geeft u de gelegenheid om te ervaren hoe de kandidaat werkt en of u haar/hem een baan wilt aanbieden. U profiteert tijdens de detachering van het feit dat Farmaselekt de fiscale en juridische risico's draagt. Dat geldt ook voor mogelijk ziekteverzuim van de kandidaat. Wij bieden een opzegtermijn van slechts 1 werkdag, hierdoor wordt u de mogelijkheid geboden gerbuik te maken van een ruimere proeftijd in geval van overname.

Voordelen van detachering

  • Geen fiscale en juridische risico's
  • Ziekteverzuim risico Farmaselekt
  • Frisse en gemotiveerde werknemers
  • Snel inzetbaar
  • Ervaring en kwalitatief hoog niveau
  • Niet alleen vakkundig, maar juist ook sterk service- en klantgerichte kandidaten
  • Proeftijd langer

Farmaselekt biedt u dienstverlening op maat, tegen een scherp tarief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact met ons op.

contact