heer 02

 

 

Afscheid nemen van werknemers

Afscheid nemen van werknemers

Soms ontkomt u als apotheker er niet aan: u moet afscheid nemen van één van of meerdere werknemers. Denk aan inkrimping (of staking) van uw bedrijfsactiviteiten, een werknemer die onvoldoende functioneert, een langdurig zieke werknemer, een aflopende arbeidsovereenkomst of het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van één van uw werknemers. En ook al verlopen de gesprekken over het naderende afscheid soepel, een ontslag of ontbinding van de arbeidsovereenkomst moet altijd aan bepaalde voorwaarden voldoen. Weet u precies welke? De adviseurs van Farmaselekt staan u, als apotheker, met raad en daad terzijde om de juiste juridische procedures te volgen en kosten tot een minimum te beperken.


Onze adviseurs vertellen u niet alleen welke procedure het beste past, maar nemen de behandeling desgewenst ook adequaat en zorgvuldig van u over, zoals:
• Opstellen vaststellingsovereenkomsten
• Uitvoeren ontslagprocedure via het UWV
• Inzetten van een outplacement traject


Arbeidsvoorwaarden

Als apotheker moet u kunnen terugvallen op degelijke afspraken. Afspraken moeten daarom voor iedereen helder zijn en correct zijn vastgelegd in een contract. Bij alle vraagstukken rond arbeidsvoorwaarden, arbeidsovereenkomsten en het maken van collectieve en individuele afspraken met werknemers kunt u terugvallen op onze adviseur. De adviseurs van Farmaselekt kennen de werkwijze van UWV en hebben geen commercieel belang in verzekeraars of arbodiensten. In Farmaselekt vindt u een partner waar u met al uw vragen terecht kunt voor het beste actuele advies. Neem contact met ons op.

contact